Προϊόντα

Υψηλή ποιότητα bonprix από την αρχή

Παραγωγική διαδικασία – μία καλά οργανωμένη εργασία!


Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου ακολουθεί αυστηρές προδιαγραφές που αφορούν το κόψιμο, το ύφασμα και το ράψιμο κάθε ρούχου ξεχωριστά. Κατόπιν, τα ρούχα στέλνονται στους διεθνείς προμηθευτές μας, οι οποίοι παράγουν δείγματα, που συγκρίνουμε σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές. Μόνο όταν το ράψιμο του ρούχου, το ύφασμα και η εφαρμογή έχουν εγκριθεί και συναντούν τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας, μπορούμε να συνεχίσουμε στο επόμενο βήμα παραγωγής.

Η τέλεια εφαρμογή – για να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφα!


Θέλουμε να δείχνετε αλλά και να αισθάνεστε όμορφα μέσα στα ρούχα bonprix που έχετε αγοράσει, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η άνετη εφαρμογή και η ανθεκτικότητα των ρούχων μας. Η εκτεταμένη έρευνα αγοράς και οι διαρκείς έρευνες πελατολογίου βοηθούν στο να διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα η ραφή και η εφαρμογή των ρούχων μας. Τα ειδικά μας μανεκέν, που έχουν σχεδιαστεί με βάση την εμπειρία μας, χρησιμοποιούνται από τους προμηθευτές μας σε όλο τον κόσμο και εγγυώνται μία άριστη εφαρμογή. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι τα μεγέθη των ρούχων πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, ώστε να ξέρετε πάντοτε ποιο νούμερο να παραγγείλετε. Επειδή όμως τα μανεκέν μας δεν μπορούν να μας πουν αν τα ρούχα τους είναι άνετα ή όχι, διεξάγουμε δοκιμές και σε ζωντανά μοντέλα! Οι εθελοντές των τεστ βαθμολογούν τα ρούχα τους σύμφωνα με το πόσο ευκολοφόρετα είναι καθώς και την ανθεκτικότητά τους. Μόνο όταν τα αποτελέσματα είναι άριστα, παίρνει έγκριση το προϊόν.

Παρόλα αυτά, ξέρουμε ότι υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι με ποικίλες αναλογίες και γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη φιγούρα. Γι’ αυτό το λόγο παρέχουμε επιπλέον πληροφορίες για την εφαρμογή του ρούχου (άνετη ή στενή). Και αν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές σχετικά με το μέγεθος ή την εφαρμογή που σας ταιριάζει, απλώς συμβουλευτείτε έναν από τους κατατοπιστικούς οδηγούς μεγεθών, για τζιν ή για εσώρουχα για παράδειγμα. Εάν παρόλα αυτά παραγγείλετε κάποιο προϊόν που δεν σας ταιριάζει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η επιστροφή προϊόντων είναι γρήγορη και εύκολη και η αντικατάσταση δε θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα.

Ποιοτικός έλεγχος – προσοχή στη λεπτομέρεια!


Οι ειδικοί μας διεξάγουν επαναλαμβανόμενους ποιοτικούς ελέγχους στα εργοστάσιά μας σε όλο τον κόσμο. «Πέφτει» σωστά το ύφασμα; Είναι κατάλληλο το χρώμα; Είναι σωστή η ραφή; Είναι το διακοσμητικό μοτίβο στη σωστή θέση; Κάθε προϊόν περνάει από μία τελική επιθεώρηση προτού μεταφερθεί στις αποθήκες μας. Τα αγαθά που απορρίφθηκαν βγαίνουν εκτός της σειράς παραγωγής για να τροποποιηθούν. Μόλις το προϊόν φτάσει στις αποθήκες μας, πραγματοποιούμε περαιτέρω ελέγχους για λεκέδες και τεστ πλυσίματος.

Εργαστηριακός έλεγχος – μία αντικειμενική άποψη!


Συνεργαζόμαστε με έναν αριθμό πιστοποιημένων εργαστηρίων που παρακολουθούν στενά τα προϊόντα μας. Διεξάγονται όλες οι μορφές ελέγχου για να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το ρούχο σας θα συνεχίζει να δείχνει υπέροχο και δεν θα ξεθωριάσει μετά από πολλές πλύσεις. Επίσης, υποβάλλουμε τα ρούχα μας σε ελέγχους για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς, αλλά και σε επιπλέον ποιοτικούς ελέγχους σύμφωνα με τα δικά μας αυστηρά πρότυπα παραγωγής. Όχι επειδή είμαστε υποχρεωμένοι. Αλλά επειδή το θέλουμε

Απόψεις πελατών – μία εποικοδομητική κριτική!


Το μπλουζάκι που παραγγείλατε δεν εφαρμόζει τέλεια; Είναι πολύ κοντό; Πολύ μακρύ; Πολύ φαρδύ; Όταν μας επιστρέφετε κάτι, μπορείτε να μας πείτε το λόγο στο πίσω μέρος της φόρμας επιστροφής. Με αυτόν τον τρόπο μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι την επόμενη φορά. Γιατί η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς!