Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε μας σήμερα!

  • Το στυλ που θέλετε: Όλη η μόδα της σεζόν τώρα «στα χέρια σας»!
  • Η ποιότητα που απαιτείτε: Ικανοποίηση 100% ή επιστροφή των χρημάτων σας.
  • Σε τιμές που δύσκολα αντιστέκεστε: Τα μεγέθη μας ποικίλλουν αλλά οι τιμές μένουν ίδιες. Επωφεληθείτε από τις τιμές και δοκιμάστε μας!
  • Η εξυπηρέτηση που χρειάζεστε: Κάντε τις αγορές σας με άνεση όλο το 24ωρο.

Η φιλοσοφία μας «Η μόδα είναι τρόπος ζωής, που διαλέγουμε για να ζήσουμε την κάθε μας μέρα»

Ο bon prix πρωτοεμφανίστηκε το 1986 και από τότε εδραιώθηκε σε μια αγορά με ισχυρό ανταγωνισμό. Σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς προμηθευτές παραγγελιών από απόσταση στην Ευρώπη.

Περίπου 14 εκατομμύρια πελάτες πιστεύουν στο μότο του bon prix: «κορυφαία μόδα σε χαμηλές τιμές και με άριστη εξυπηρέτηση πελατών- 365 μέρες το χρόνο».

Αλλά αυτή η επιτυχία δε μας κάνει να αναπαυόμαστε. Η συνεχής διαφοροποίηση των προϊόντων μας, η ανάπτυξη εναλλακτικών καναλιών πώλησης και η συνεχής επιτυχία της φιλοσοφίας μας σε πανευρωπαϊκή κλίμακα κάνουν το bon prix ακόμη πιο δυνατό.

Στην Ελλάδα ο Οδηγός Μόδας bon prix έκανε δυναμικά την εμφάνισή του το 2004.

Μόδα

«Μόδα είναι ο άψογος συνδυασμός των προσωπικών ιδιαιτεροτήτων. Μία από αυτές είναι και το πάθος».

Στον bon prix είμαστε παθιασμένοι με τη μόδα. Η μόδα που προτείνουμε έρχεται σε συμφωνία με τις σύγχρονες τάσεις και βρισκόμαστε σε κάθε έκθεση μόδας στις βασικότερες πρωτεύουσες: Παρίσι, Νέα Υόρκη και Μιλάνο.

Και οι προμηθευτές μας ταξιδεύουν όλο τον κόσμο για να εγγυηθούν την καλύτερη ποιότητα και τον πιο γρήγορο τρόπο παράδοσης των προϊόντων μας. Όλα αυτά για να φέρουμε σε εσάς την απόλυτη μόδα στις καλύτερες τιμές.

Στοιχεία για τον bon prix:

Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς προμηθευτές παραγγελιών από απόσταση στην Ευρώπη.
Έχει πάνω από 14 εκατομμύρια πελάτες
Απασχολεί παγκοσμίως 1, 250 εργαζομένους
Έχει 400 προμηθευτές σε 40 χώρες
Διανέμει 290 εκατομμύρια προωθητικά έντυπα ετησίως
Αποστέλλει 24 εκατομμύρια πακέτα κάθε χρόνο
Ο bon prix δραστηριοποιείται στο Βέλγιο, την Τσεχία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Ελλάδα.

Με τον bon prix κάνετε αγορές χωρίς ρίσκο, επειδή όλα τα προϊόντα μπορούν πολύ εύκολα να αλλαχθούν ή να επιστραφούν. Τα προϊόντα μας εισάγονται από όλο τον κόσμο και η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται συστηματικά από τον bon prix.

Οι πελάτες μας είναι κυρίως γυναίκες, αλλά διαθέτουμε και αρκετά προϊόντα για άνδρες και παιδιά. Στον κατάλογό μας μπορούν όλοι να βρουν κάτι που να ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Εκτελούμε άμεσα την παραγγελία σας, την οποία μπορείτε να μας στείλετε μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου, fax, email ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

bon prix σημαίνει αγορές από την άνεση του σπιτιού σας, με τη συντροφιά των φίλων και της οικογένειάς σας, όπου όλοι θα βρουν κάτι ελκυστικό, σε όλα τα μεγέθη και σε τιμές που δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε!

Εγγυημένη ποιότητα! Εγγυόμαστε για την ποιότητα των ρούχων με υφάσματα πρώτης ποιότητας, προσεγμένη ραφή και εξαιρετική αντοχή.

Τα τοπ της μόδας! Σας προτείνουμε τις νέες τάσεις της μόδας με μοντέλα που διαλέγουμε για εσάς από όλο τον κόσμο.

Και είδη οικιακής χρήσης! Εκτός από τα είδη ένδυσης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα bonprix θα βρείτε πολλά όμορφα αντικείμενα για το σπίτι: για την κουζίνα, πρακτικά και εξαιρετικά ανθεκτικά έπιπλα, όμορφα διακοσμητικά καθώς και πρωτότυπα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας!