Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε γιατί απλά αλλάξατε γνώμη, είτε γιατί εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα.

Επιστρέφοντας ένα προϊόν έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των εξόδων αποστολής, ή να ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφών παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις Συχνές ερωτήσεις και τους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Προτεινόμενη Υπηρεσία Επιστροφής

Για Ελλάδα: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να παραδώσετε τα αγαθά στην ACS, χωρίς να πληρώσετε και θα παρακρατήσουμε το κόστος αποστολής (3,90 € έως 2 κιλά συν 0,60 € για κάθε επιπλέον κιλό) από την αξία της επιστροφής. Παρακαλούμε να ζητάτε να ζυγίζουν το επιστρεφόμενο δέμα μπροστά σας.

Για Κύπρο: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να καλέσετε την ACS Κύπρου στο 77 777 227 και να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο κατάστημα ACS όπου μπορείτε να δώσετε το επιστρεφόμενο δέμα (κόστος 2€ έως 5 κιλά) ή να ζητήσετε να το παραλάβουν από τον χώρο σας με την υπηρεσία ACS D2D (κόστος 3,6€ έως 5 κιλά)

Σε κάθε περίπτωση, σας παρακαλούμε να εσωκλείετε στο επιστρεφόμενο δέμα συμπληρωμένη τη Δήλωση Υπαναχώρησης που θα βρείτε στο δέμα σας ή σημείωμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την παραγγελία και οδηγίες για το αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.

Πατήστε εδώ για να τυπώσετε το Δελτίο Υπαναχώρησης

 

Επιστροφές χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με μέσο ανάλογο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή μέσω paypal η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας στο paypal. Αν η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή θα λάβετε το ποσό με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

Αντικαταστάσεις

Στην περίπτωση που κατά την επιστροφή σας ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο είδος, δεν θα χρεωθείτε με έξοδα αποστολής για την παράδοση του δέματός σας.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να πραγματοποιείτε την παραγγελία αντικατάστασης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά.

Κατά την παραγγελία αντικατάστασης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος επιλέξτε πληρωμή με αντικαταβολή (ή πληρωμή στο κατάστημα αν παραλαμβάνετε από το pick-up point). Προωθήστε μας το email επιβεβαίωσης που θα λάβετε στο info@bonprix.gr, δηλώνοντας ότι είναι παραγγελία αντικατάστασης και εμείς θα σας την στείλουμε αφού λάβουμε την επιστροφή σας, χωρίς έξοδα αποστολής και με συμψηφισμό της αξίας των επιστρεφομένων ειδών.