Πράσινη αιώρα Space Chair

159,00 €

3990

Εξοικονομείτε: 74%

Δείτε τα έξοδα αποστολής
Όπως στην εικόνα

διαθέσιμο
Περιγραφή προϊόντος

Πράσινη αιώρα Space Chair

Στις μέρες μας είναι σημαντικό να βρίσκουμε μέρη όπου θα μπορούμε να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα. Σε αυτό μας βοηθάει το Space Chair. Ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, στο μπαλκόνι, στον κήπο, ακόμα και στο σκάφος σας! Ξεκουραστείτε και αιωρηθείτε. Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε ότι πάτε όπου θέλετε.

Στο Space Chair κάθεστε σίγουρα, σταθερά και με απεριόριστη ελευθερία. Συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων τύπων αιώρας χωρίς τα μειονεκτήματά τους (αστάθεια κτλ).

Έχει εργονομική κατασκευή με άνετα, γεμισμένα στηρίγματα χεριών, σταθερά συνδεδεμένα πάνω στο υπόλοιπο κάθισμα. Το κάθισμα προσαρμόζεται εύκολα με τη χρήση πρακτικών κλιπς.

Με 8 συνδέσεις ασφαλείας με βίδες, εξάρτημα στήριξης ποδιών, παράπλευρη θήκη για εφημερίδες, περιοδικά και άλλα μικροαντικείμενα, στηρίγματα χεριών επενδυμένα, ειδικά διαμορφωμένα για τη στήριξη κάθε σώματος, σε όποια στάση και αν κάθεστε. Έχει εξάρτημα-μαξιλάρι για το κεφάλι, σκοινί για να το κρεμάσετε μέχρι και σε 4 μέτρα ύψος και βαμβακερή τσάντα μεταφοράς.

Κατασκευάζεται με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Το ράψιμο του σκοινιού στο ύφασμα εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια. Όλες οι ξύλινες ράβδοι είναι ενωμένες με το κάθισμα με βίδες. Το ύφασμα και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες. Σε 3 χρώματα. Χρώμα Πράσινο.

Εγγύηση: 12

Κωδικός είδους 203670TM
Κολεξιόν