Παραλαβές από το pickup point Νέας Ιωνίας Αττικής 
Το pickup point Νέας Ιωνίας θα παραμείνει κλειστό μεταξύ 10/8-24/8/2020 και δεν θα μπορείτε να παραλαμβάνετε ή να πραγματοποιείτε επιστροφές. Το διάστημα αυτό θα είναι δυνατή μόνο η εξυπηρέτηση παραλαβών και επιστροφών μέσω courier, κατόπιν επικοινωνίας σας με την εξυπηρέτηση πελατών. 

Όργανο γυμναστικής Total Tiger S0035

209,00 €

4990

Εξοικονομείτε: 76%

Δείτε τα έξοδα αποστολής
Όπως στην εικόνα
Πίνακες Μεγεθών

διαθέσιμο
Περιγραφή προϊόντος Πίνακες Μεγεθών

Όργανο γυμναστικής Total Tiger S0035

Με το Total Tiger μπορείτε να γυμνάσετε χέρια, στήθος, ώμους, γλουτούς, μηρούς, στομάχι και πλάτη, εκτελώντας απλές, ασφαλείς κινήσεις.

Το Total Tiger αποτελείται από τμήμα στήριξης των ποδιών καθώς και από δύο τμήματα στήριξης των χεριών, με μαλακές βάσεις στήριξης των ποδιών και των χεριών για προστασία και άνεση.

Χάρη στις κινούμενες χειρολαβές, μπορείτε να εκτελέσετε ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων, στοχεύοντας με ακρίβεια τους μύες που επιθυμείτε.

Κατάλληλο για αρχάριους αλλά και προχωρημένους, αφού προσαρμόζετε οι ίδιοι το βαθμό δυσκολίας ελέγχοντας την απόσταση που διανύουν τα χέρια πάνω στις χειρολαβές, καθώς και το εύρος της κίνησης. Για να αυξήσετε περαιτέρω τη δυσκολία αποσυνδέστε τις χειρολαβές και κινήστε τις ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Είναι πανεύκολο στη χρήση και με λίγα λεπτά την ημέρα θα έχετε εμφανή αποτελέσματα σ' ολόκληρο το σώμα.

Όταν δεν το χρησιμοποιείτε ξεχωρίζει για να φυλάσσεται.

Εγγύηση: 24

Κωδικός είδους 203463TM
Κολεξιόν