Παραλαβές από το pickup point Νέας Ιωνίας Αττικής 
Το pickup point Νέας Ιωνίας θα παραμείνει κλειστό μεταξύ 10/8-24/8/2020 και δεν θα μπορείτε να παραλαμβάνετε ή να πραγματοποιείτε επιστροφές. Το διάστημα αυτό θα είναι δυνατή μόνο η εξυπηρέτηση παραλαβών και επιστροφών μέσω courier, κατόπιν επικοινωνίας σας με την εξυπηρέτηση πελατών. 

Κόφτης λαχανικών Starlyf Fast Slicer

Όπως στην εικόνα

διαθέσιμο
Περιγραφή προϊόντος

Κόφτης λαχανικών Starlyf Fast Slicer

Starlyf Fast Slicer ο γρηγορότερος και ευκολότερος καθημερινός τρόπος προετοιμασίας υγιεινών γευμάτων αλλά και κοπής λαχανικών γενικότερα.

Στερεώστε την συσκευή στον πάγκο σας για να κόψετε, να τεμαχίσετε και να γαρνίρετε νόστιμα πιάτα σε δευτερόλεπτα, ή να προσθέσετε ψιλοκομμένα λαχανικά στην κατσαρόλα.
Τεμαχίστε γρήγορα τα λαχανικά όπως καρότα, σέλινο, μανιτάρια κλπ για να φτιάξετε σούπες πολύ γρήγορα, όπως επίσης και νόστιμα πιάτα χαμηλών θερμίδων.
Εύκολα κόψτε τσιπς πατάτας και δημιουργήστε θρεπτικά και νόστιμα επιδόρπια για τα παιδιά.

Το μυστικό είναι οι τρεις διαφορετικές λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, για τεμαχισμό σε λεπτές φέτες, χοντρό τρίψιμο ή ψιλό τρίψιμο.

Η τεχνολογία πολλαπλών λεπίδων του Starlyf Fast Slicer είναι ασφαλής και γρήγορη.
Μπορείτε να γεμίσετε ένα ολόκληρο μπολ με κομμένα/τριμμένα λαχανικά ή τυρί σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα. Κόψτε κρεμμύδια χωρίς να δακρύσετε και τρίψτε χωρίς να κοπείτε, καθώς τα χέρια σας δεν φτάνουν ποτέ κοντά στην λεπίδα.

Η συσκευή περιλαμβάνει:
- μία κύρια συσκευή
- ένα εργαλείο ώθησης λαχανικών
- 3 λεπίδες κοπής (λεπτές φέτες, χοντρό τρίψιμο, λεπτό τρίψιμο)

Κωδικός είδους 624520TM
Κολεξιόν