Παραλαβές από το pickup point Νέας Ιωνίας Αττικής 
Το pickup point Νέας Ιωνίας θα παραμείνει κλειστό μεταξύ 10/8-24/8/2020 και δεν θα μπορείτε να παραλαμβάνετε ή να πραγματοποιείτε επιστροφές. Το διάστημα αυτό θα είναι δυνατή μόνο η εξυπηρέτηση παραλαβών και επιστροφών μέσω courier, κατόπιν επικοινωνίας σας με την εξυπηρέτηση πελατών. 

Extensions μαλλιών Look2Go κόκκινο

99,00 €

2490

Εξοικονομείτε: 74%

Δείτε τα έξοδα αποστολής
Όπως στην εικόνα
Πίνακες Μεγεθών

διαθέσιμο
Περιγραφή προϊόντος Πίνακες Μεγεθών

Extensions μαλλιών Look2Go κόκκινο

Τώρα είναι εύκολο να αποκτήσετε τα πλούσια μαλλιά των σταρ με αυτό το απίστευτο νέο σύστημα extensions μαλλιών, το LOOK2GO.

Είναι τόσο εύκολο, που μερικά δευτερόλεπτα είναι αρκετά. Και μπορείτε να αλλάζετε look κάθε μέρα! Μακριά μαλλιά, κοντά μαλλιά, ανταύγειες! Απλά πιάστε τα στις ρίζες των μαλλιών σας με τα κλιπς και είστε έτοιμες!

Τα extensions LOOK2GO είναι φτιαγμένα από 100% ανθρώπινα μαλλιά, έτσι μπορείτε να κάνετε ό,τι και στα δικά σας μαλλιά. Λούστε τα με το αγαπημένο σας σαμπουάν. Ισιώστε τα με το πιστολάκι ή το σίδερο, κατσαρώστε τα. Μπορείτε ακόμα και να τα βάψετε!

Ξεχάστε τα βαρετά, θαμπά, άτονα μαλλιά. Μην περιμένετε μια ζωή να μακρύνουν τα μαλλιά σας. Μπορείτε να έχετε τα υπέροχα μαλλιά που πάντα θέλατε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Το σετ περιλαμβάνει:
- 1 κομμάτι με 4 κλιπ, μήκους 41 εκ.
- 1 κομμάτι με 3 κλιπ, μήκους 41 εκ.
- 5 κομμάτια με 2 κλιπ, μήκους 36 εκ.

Κωδικός είδους 208397TM
Κολεξιόν