Εργαλείο διαχωρισμού του κρόκου

3,95 €

290

Εξοικονομείτε: 26%

Δείτε τα έξοδα αποστολής
Όπως στην εικόνα

διαθέσιμο




Περιγραφή προϊόντος

Εργαλείο διαχωρισμού του κρόκου

Για να φτιάξετε πετυχημένη μαρέγκα, πρέπει να χτυπήσετε τα ασπράδια του αυγού, χωρίς να περιέχουν ίχνη κρόκου.
Για να αλείψετε τα κουλουράκια και τα τσουρέκια, πρέπει να χτυπήσετε τον κρόκο του αυγού, χωρίς το ασπράδι.
Αν κάνετε δίαιτα, είναι προτιμότερο να φτιάξετε ομελέτα από ασπράδια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, για να έχετε πλήρη διαχωρισμό του κρόκου από το ασπράδι, είναι να σπάσετε το αυγό και να το ρίξετε πάνω στο εργαλείο.

Κωδικός είδους 582180TM
Κολεξιόν